CRM development

Een maatwerk HubSpot CRM

Wij passen het HubSpot CRM aan op de processen en doelen van jouw bedrijf.

Jouw HubSpot CRM-systeem optimaal afstemmen

Een geavanceerd CRM-systeem als HubSpot biedt je een scala aan functies voor het beheren van klantrelaties, verkooppijplijnen, marketingcampagnes en meer. Dat betekent meer efficiëntie in het salesproces en klantcontact. Maar hoe zorg je ervoor dat er binnen het CRM accent wordt gelegd op zaken die voor jou belangrijk zijn? Dat kan via het aanpassen en uitbreiden van het CRM-platform. 

CRM development

Laat het HubSpot CRM als gegoten passen

Brandgang helpt met het volledig benutten van data via HubSpot CRM. Als gecertificeerd HubSpot-partner kunnen we dit systeem zo aanpassen dat het perfect aansluit bij jouw workflows, processen en doelstellingen. We doen dat op 6 gebieden: aanpassing, automatisering, integratie, rapportage en analyse, gebruikersinterface en beveiliging en toegangsbeheer.

#Unlockyourgrowth

Campagnes die de aandacht grijpen én behouden

Onze growth marketingstrategie richt zich op het ontwikkelen van doelgerichte én geautomatiseerde campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden. Door gebruik te maken van data-gedreven inzichten vergroten we niet alleen je merkbekendheid en conversies, maar zorgen we dat leads ook écht voor jouw bedrijf te kiezen.

6 knoppen om aan te draaien

Bij aanpassing kun je denken aan het creëren van aangepaste eigenschappen en velden in HubSpot. Automatisering kan bijvoorbeeld door complexe automatiseringsregels in te stellen. Denk bij integratie aan maatwerkkoppelingen tussen HubSpot en andere systemen. Andere mogelijkheden zijn dashboards en analyses, beveiligingsinstellingen en de gebruikersinterface op maat maken. 

HubSpot CRM development

HubSpot CRM is constant in ontwikkeling. Met als gevolg dat de hierboven beschreven mogelijkheden om maatwerk toe te passen, zich blijven ontwikkelen. Als HubSpot-partner houden we de updates nauwlettend in de gaten.

En benutten we innovaties meteen voor onze klanten. Neem contact op en ontdek hoe we via maatwerk aanpassingen jouw HubSpot kunnen optimaliseren.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
Automation
HubSpot
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Easyflex
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Wij zijn jouw HubSpot developers

Brandgang gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we ook jouw bedrijf kunnen helpen met custom koppelingen en CRM development.

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition

De ondersteuning van onze partners is goud waard.

Wij zijn onderdeel van de ZUID Agency Group. Een netwerk van creatieve bureaus die vanuit het Zuiden de wereld veroveren. Samen bedenken, maken en leveren we onderscheidende branding, content en marketing met meetbaar rendement.

Creative Agency
PR & Communication
Webdesign & development
Low-code development
Student Bureau for Gen-Z