Customer experience

Nog meer inzicht in wat je klanten willen

Verhoog je klanttevredenheid met effectieve customer service via HubSpot.

Customer service verbindt marketing en sales

Als je de customer service goed inricht, vormt het de brug tussen marketing en sales. Totaal anders dan een reactief klachtenpunt. In een notendop werkt het als volgt. Door integratie met HubSpot komt waardevolle klantinformatie ook bij marketing en sales terecht. Zo wordt customer service een proactieve strategie om klantrelaties en de customer experience te optimaliseren.

customer service

Zo ondersteunt customer experience je sales en marketing

Wie focust op goede klantenservice, kan zich onderscheiden van concurrentie. Maar hoe maak je die customer experience door de hele customer journey geweldig? HubSpot faciliteert dit. Deze software zet alle waardevolle klantgegevens en -inzichten in één CRM, dus ook vanuit customer service. Een goudmijn waar marketeers en salesteams uit kunnen putten.

#Unlockyourgrowth

Campagnes die de aandacht grijpen én behouden

Onze growth marketingstrategie richt zich op het ontwikkelen van doelgerichte én geautomatiseerde campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden. Door gebruik te maken van data-gedreven inzichten vergroten we niet alleen je merkbekendheid en conversies, maar zorgen we dat leads ook écht voor jouw bedrijf te kiezen.

In 30 dagen operationeel met je nieuwe customer service

Met onze onboardingsservice zorgen we dat jouw vernieuwde customer experience binnen 30 dagen volledig operationeel is. We richten ons op het in kaart brengen van je serviceprocessen en bieden uitgebreide operationele ondersteuning bij het opzetten van onder meer ticketing- en chatworkflows, zodat je direct waarde kunt halen uit je systeem.

HubSpot Service Hub

HubSpot onderscheidt zich als een allesomvattend klantenserviceplatform met geïntegreerde tools zoals ticketingsystemen, e-mailboxen en live chat. Wat het bijzonder maakt, is de naadloze koppeling van deze functies met je CRM, waardoor een holistisch overzicht van alle klantinteracties ontstaat. Dit betekent dat je niet langer hoeft te worstelen met ingewikkelde Excelsheets om de klantinformatie te beheren.

Bovendien biedt HubSpot intelligente feedbackmogelijkheden en uitgebreide rapportages die je customer service naar een hoger niveau tillen. Met HubSpot haal je niet alleen handige tools binnen, maar ook een geïntegreerde oplossing die je helpt bij het optimaliseren van de algehele klantenservice-ervaring.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
Automation
HubSpot
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Easyflex
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Wij zijn jouw groeipartner

Brandgang gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de HubSpot Service Hub ook jouw bedrijf kan helpen met het verbeteren van je volledige customer journey én customer experience.

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition

De ondersteuning van onze partners is goud waard.

Wij zijn onderdeel van de ZUID Agency Group. Een netwerk van creatieve bureaus die vanuit het Zuiden de wereld veroveren. Samen bedenken, maken en leveren we onderscheidende branding, content en marketing met meetbaar rendement.

Creative Agency
PR & Communication
Webdesign & development
Low-code development
Student Bureau for Gen-Z