Marketing automation

Optimaliseer de flow van lead tot deal

Jouw bedrijfsgroei een boost geven met marketing automation.

Efficiëntie op grote schaal

Waarom je tijd steken in zaken die je ook kunt automatiseren? Marketing automation transformeert de manier waarop jouw bedrijf klanten kan bereiken en betrekken. Met geautomatiseerde workflows en processen kan je op grote schaal efficiënt werken. Taken zoals e-mailmarketing, leadnurturing en zelfs klantinteracties kunnen gestroomlijnd worden. Hierdoor stuurt jouw marketingteam alleen nog maar kwalitatieve leads door naar de sales afdeling.

marketing automation hubspot

Datagedreven besluitvorming

Door aan de slag te gaan met marketing automation, genereer je een heleboel relevante data. Indien je die data juist weet te interpreteren, doe je waardevolle inzichten in klantgedrag, campagneprestaties en ROI op. Deze inzichten vormen de basis voor datagedreven beslissingen, waardoor je jouw online campagnes voortdurend kunt verbeteren. Voorwaarde hierbij is dus wel dat je bekend bent met marketing automation tools én je weet hoe je die relevante inzichten vertaalt naar concrete acties. Brandgang helpt je hier graag bij. 

#Unlockyourgrowth

Campagnes die de aandacht grijpen én behouden

Onze growth marketingstrategie richt zich op het ontwikkelen van doelgerichte én geautomatiseerde campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden. Door gebruik te maken van data-gedreven inzichten vergroten we niet alleen je merkbekendheid en conversies, maar zorgen we dat leads ook écht voor jouw bedrijf te kiezen.

Klaar voor de toekomst dankzij marketing automation

Marketing automation is een integraal onderdeel van onze growth marketingstrategie, waarbij we ons richten op first party data. Als je focust op first party data, betekent dit dat je zelf klant- en leadinformatie gaat verzamelen. Hierdoor ben je niet volledig afhankelijk van het tracken van gebruikersgedrag, bekend als third party cookies. Het gebruik van third party cookies voor marketingdoeleinden staat momenteel onder druk vanwege toenemend privacybewustzijn en veranderingen in regelgeving. Door in te zetten op marketing automation en de bijbehorende focus op first party data, bouw je een waardevolle database met leadgegevens op en ben je goed voorbereid op de toekomst van online adverteren

Automation met HubSpot

Bij Brandgang werken we met HubSpot, dé wereldwijde marktleider in software voor marketing automation. Met HubSpot bieden wij je een alles-in-een-oplossing om marketing efficiënter, effectiever en dus winstgevender te maken. En we houden het niet bij enkel lead nurturing, maar optimaliseren samen met jou en HubSpot alle commerciële processen in je organisatie. Door sales te betrekken bij marketing automation, zorgen we ervoor dat je daadwerkelijk deals genereert uit leads.

HubSpot vormt als marketing automation tool een waardevolle oplossing voor B2B-bedrijven, ongeacht omvang of sector, die streven naar gestroomlijnde marketingprocessen, optimalisatie en uitbreiding van het klantenbestand. Bij Brandgang ondersteunen we je bij het volledig opzetten van marketing automation binnen jouw bedrijf. Als je niet weet waar te beginnen of hoe dit aan te pakken, staan wij klaar om te helpen.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
Automation
HubSpot
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Easyflex
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Wij zijn jouw groeipartner

Brandgang gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe marketing automation ook jouw bedrijf kan helpen met het realiseren van meer leads en deals.

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition

De ondersteuning van onze partners is goud waard.

Wij zijn onderdeel van de ZUID Agency Group. Een netwerk van creatieve bureaus die vanuit het Zuiden de wereld veroveren. Samen bedenken, maken en leveren we onderscheidende branding, content en marketing met meetbaar rendement.

Creative Agency
PR & Communication
Webdesign & development
Low-code development
Student Bureau for Gen-Z