Branding campagnes

Een blijvende indruk creëren met je merk

De basis van duurzame groei ligt bij het opbouwen een sterk merk.

Hoe trek je via branding campagnes de aandacht?

Wil je via een branding campagne je merk op de kaart zetten? Je doelgroep wordt online overspoeld met commerciële uitingen, waardoor je boodschap echt iets moet losmaken om niet in de massa te verdwijnen. Wij kunnen je hiermee helpen. Met een treffende inhaker of door precies het pijnpunt van je doelgroep aan te stippen, maak je wel indruk én plant je het zaadje voor een connectie met je merk.

Branding voor organische merkgroei

Branding draagt bij aan het creëren van een sterk merkimago en merkloyaliteit. Deze factoren bevorderen het vertrouwen van consumenten in je merk en hun neiging om er zelf actief naar te zoeken. Zo kan het aantal websitebezoekers en conversies organisch groeien. En word je minder afhankelijk van advertenties om bezoekers te genereren. Dat is een mooie basis voor duurzame groei.

#Unlockyourgrowth

Campagnes die de aandacht grijpen én behouden

Onze growth marketingstrategie richt zich op het ontwikkelen van doelgerichte én geautomatiseerde campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden. Door gebruik te maken van data-gedreven inzichten vergroten we niet alleen je merkbekendheid en conversies, maar zorgen we dat leads ook écht voor jouw bedrijf te kiezen.

branding CTA inzicht

Branding voor je werkgeversmerk

Het laten floreren van je merk gaat om meer dan positieve bedrijfsresultaten behalen. Om verdere bedrijfsgroei mogelijk te maken, moet je talent kunnen aantrekken. Door aan de slag te gaan met employer branding, kun je een aantrekkelijke bedrijfscultuur en werksetting creëren en zo de betrokkenheid verhogen onder werknemers en bedrijfsgroei stimuleren.

HubSpot als brandingtool

HubSpot voorziet in krachtige tools om brandingcampagnes te beheren. Door functionaliteiten voor contentbeheer, e-mailmarketing en sociale media stelt dit platform merken in staat om doelgerichte boodschappen op een efficiënte wijze te verspreiden, analyseren en verbeteren.

De mogelijkheid om doelgroepen te segmenteren en gedetailleerde analyses uit te voeren, helpt marketeers om de prestaties te meten en de merkstrategie te optimaliseren. Met HubSpot heb je één plek voor effectieve en resultaatgerichte brandingcampagnes.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Rhenus Logistics
254
sollicitaties
3681
klikken
190000
bereik
HubSpot
Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Van Eerd
+20%
Sollicitaties
+125%
Websitebezoekers
85.000
Bereik
HubSpot
Services:
Automation
HubSpot
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Easyflex
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Wij zijn jouw groeipartner

Bij Brandgang hebben we ruime ervaring met branding campagnes voor B2B. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw (werkgevers)merk laten floreren.

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition