Growth marketing strategie

Continuïteit in jouw online marketing

Jouw bedrijfsgroei een boost geven met growth marketing.

Wij optimaliseren de flow van lead tot deal

Wil je het bereik, het aantal bezoekers op je website, de leads of de omzet van jouw bedrijf naar ongekende hoogten tillen? Bij Brandgang zijn we ervan overtuigd dat we via growth marketing jouw bedrijf effectief en duurzaam kunnen laten groeien. Als vooraanstaand growth marketingbureau kunnen we via doordachte campagnes, automation en prestatiegerichte online marketing die groei gaan najagen. Spring aan boord en start je growth marketing-avontuur met ons als ervaren gidsen. 

Wat bedoelen we met growth marketing?

Growth marketing omvat een strategische aanpak die zich richt op snelle bedrijfsgroei via experimenten, data-analyse en voortdurende optimalisaties. Door gebruik te maken van diverse online kanalen, het automatiseren van commerciële processen en perfect getargete campagnes, brengen we de voor jou uitgestippelde growth marketingstrategie tot uitvoer. Door ons vast te houden aan deze uitgedachte strategie, laten we je bedrijf niet alleen snel maar ook duurzaam groeien.

#Unlockyourgrowth

Campagnes die de aandacht grijpen én behouden

Onze growth marketingstrategie richt zich op het ontwikkelen van doelgerichte én geautomatiseerde campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden. Door gebruik te maken van data-gedreven inzichten vergroten we niet alleen je merkbekendheid en conversies, maar zorgen we dat leads ook écht voor jouw bedrijf te kiezen.

growth marketing strategie 2

Data-gedreven groei

Wij omarmen een onbetwistbare aanpak van growth marketing, waarbij elke beslissing gestoeld is op harde data, niet op onderbuikgevoel. Met gedurfde experimenten, doordachte A/B-testen en voortdurende optimalisaties, smeden we een krachtige strategie die jouw bedrijf onmiskenbaar naar nieuwe hoogten stuwt. Kies voor zekerheid en succes in elke stap van de buyer journey met onze data-gedreven aanpak.

Efficiëntie door automation

Waarom zou je tijd besteden aan handmatige processen als dat niet per se nodig is? Onze focus op marketing, sales én service automation stelt je in staat om repetitieve taken te automatiseren. Door de inzet van HubSpot brengen wij al je huidige commerciële processen in kaart en optimaliseren en implementeren we workflows in één systeem.

Hiermee maximaliseren we de efficiëntie van al je activiteiten. Daardoor kun jij je concentreren op wat écht belangrijk is: de groei van je bedrijf.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Rhenus Logistics
254
sollicitaties
3681
klikken
190000
bereik
HubSpot
Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Van Eerd
+20%
Sollicitaties
+125%
Websitebezoekers
85.000
Bereik
HubSpot
Services:
Automation
HubSpot
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Easyflex
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Wij zijn jouw groeipartner

Brandgang gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze growth marketingstrategie ook jouw bedrijf kan helpen met het realiseren van meer bereik, leads en deals.

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition