Periodieke campagnes

Jouw merk in de spotlights

Bereik je doelgroep op belangrijke piekmomenten in het jaar voor extra groei in bereik, traffic leads én deals.

De impact van periodieke campagnes

Met periodieke campagnes richten we ons op specifieke gebeurtenissen, seizoenen of feestdagen. Deze campagnes kunnen snel inspelen op actuele trends en bieden je de mogelijkheid om kortstondige, maar sterke pieken in betrokkenheid en conversies te genereren. Ze vormen een aanvulling op always on campagnes door momenten te benutten waarop klanten extra ontvankelijk zijn voor specifieke acties of berichten.

Versterk je merk

Periodieke campagnes bieden een uitgelezen kans om de branding van je merk te versterken. Door campagnes te richten op specifieke periodes of gebeurtenissen kunnen wij de boodschap op een creatieve en opvallende manier aanpassen, waardoor ze top-of-mind blijven bij  jouw doelgroep.

#Unlockyourgrowth

Campagnes die de aandacht grijpen én behouden

Onze growth marketingstrategie richt zich op het ontwikkelen van doelgerichte én geautomatiseerde campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden. Door gebruik te maken van data-gedreven inzichten vergroten we niet alleen je merkbekendheid en conversies, maar zorgen we dat leads ook écht voor jouw bedrijf te kiezen.

periodieke campagnes 2

Ga voor één geïntegreerde aanpak

Een succesvolle growth marketing strategie combineert beide typen campagnes in één geïntegreerd beheer. Door periodieke campagnes strategisch te plannen en te laten samenwerken met de always on campagnes, ontstaat een dynamische benadering die zowel continuïteit als piekmomenten in betrokkenheid en conversies biedt. Dit samenspel vergroot de algehele impact en effectiviteit van al je marketinginspanningen.


Inzicht in leads én deals

Met behulp van HubSpot kunnen wij nauwkeurig het resultaat van periodieke campagnes volgen, inclusief het aantal deals en de waarde ervan. Bij Brandgang zorgen wij ervoor dat campagnes op online kanalen worden geplaatst en dat leads die voortkomen uit deze campagnes automatisch worden opgevolgd met doeltreffende e-mailflows.

Alle online kanalen, landingspagina's, social media-posts, e-mails en workflows worden samengebracht in een overzichtelijke campagnedashboard. Zo behouden we grip op de resultaten en geven we jou inzicht in de werkelijke waarde die jouw campagnes genereren.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Rhenus Logistics
254
sollicitaties
3681
klikken
190000
bereik
HubSpot
Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Van Eerd
+20%
Sollicitaties
+125%
Websitebezoekers
85.000
Bereik
HubSpot
Services:
Automation
HubSpot
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Easyflex
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Wij zijn jouw groeipartner

Brandgang gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen met het opzetten en optimaliseren van je online campagnes. Zo realiseren we samen meer bereik, leads en deals.

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition