Retentie campagnes

Blijf klanten binden met retentie campagnes

Met retentie campagnes versterk jij de relatie met jouw klanten zodat ze langdurig blijven bijdragen aan het succes van je merk.

Hoe trek je via retentie campagnes de aandacht?

Uitsluitend focussen op het verwerven van nieuwe klanten is een veelgemaakte fout. Juist het behouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties, biedt groeikansen. Hoe je dat doet? Onder andere via retentie campagnes. Deze campagnes richten zich op klantbehoud en het vergroten van merkbetrokkenheid. Om zo herhaalaankopen en merkloyaliteit te bevorderen.

Ga voor waardevolle klanten

Waarom klantbehoud zoveel waard is? Nieuwe klanten aantrekken kost vaak meer dan bestaande behouden. Ook besteden bestaande klanten vaak meer dan nieuwe. Via retentie campagnes kun je hen speciale aanbiedingen en exclusieve content leveren. Bevalt het ze? Dan kunnen ze als merkambassadeurs via positieve mond-tot-mondreclame nieuwe klanten trekken. 

#Unlockyourgrowth

Campagnes die de aandacht grijpen én behouden

Onze growth marketingstrategie richt zich op het ontwikkelen van doelgerichte én geautomatiseerde campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden. Door gebruik te maken van data-gedreven inzichten vergroten we niet alleen je merkbekendheid en conversies, maar zorgen we dat leads ook écht voor jouw bedrijf te kiezen.

retentie campagnes hubspot

Wij maken klantloyaliteit inzichtelijk

Wil je inzicht krijgen in klantloyaliteit? Onze online dashboards maken het eenvoudig door retentiecampagnes duidelijk in kaart te brengen, waardoor je direct kunt zien hoe loyaal klanten zijn. De visuele rapportage voorziet in diepgaande analyses, inclusief het aantal bestellingen, de specifieke producten of diensten die ze afnemen, en de toename van de omzet per unieke klant. Met deze real-time informatie geven we jou de kracht om effectief te schakelen en duurzame klantrelaties op te bouwen.

Loyale klanten met HubSpot

Bij Brandgang zetten we regelmatig retentie campagnes op, maar niet zonder klantinzichten uit CRM-tools als HubSpot hiervoor te gebruiken. Door HubSpot te benutten bij het opzetten van retentie campagnes, mik je niet alleen op het vergroten van je omzet. Je kunt hiermee ook sterke en langdurige relaties met je klanten opbouwen.

HubSpot maakt het mogelijk om klanten gericht en persoonlijk te benaderen op basis van informatie uit jouw CRM-systeem. Je kunt bijvoorbeeld e-mails en nieuwsbrieven aanpassen aan het gedrag en de voorkeuren van klanten. Ook kun je eenvoudig workflows opzetten voor belonings- en loyaliteitsprogramma's. Dit helpt je waardevolle interacties te creëren en te behouden door gepersonaliseerde communicatie die inspeelt op individuele behoeften en gedragingen.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Rhenus Logistics
254
sollicitaties
3681
klikken
190000
bereik
HubSpot
Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Van Eerd
+20%
Sollicitaties
+125%
Websitebezoekers
85.000
Bereik
HubSpot
Services:
Automation
HubSpot
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Easyflex
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Wij zijn jouw groeipartner

Brandgang gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met het realiseren van een hogere klantloyaliteit.

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition