Over Brandgang

Wij zijn jouw toekomstig growth marketing bureau. Met innovatieve strategieën en creatieve oplossingen laten we jouw bedrijf groeien in het digitale tijdperk.

Wie we zijn?

Dat hangt er een beetje vanaf wie je het vraagt... 

Bij Google zullen ze zeggen dat we al 10 jaar partner zijn. Bij HubSpot zullen ze zeggen dat we de snelstgroeiende fresh Platinum Partner zijn voor Nederland en België. Dat is allemaal mooi en waar en part of the deal. Maar dat is niet wie we zijn of wat ons significant anders maakt dan de andere namen op je shortlist.

By Brandgang

Maak jouw merk future-proof met doordachte campagnes, slimme automation en prestatiegerichte online marketing die groei najagen. Spring aan boord en start je growth marketing-avontuur met ons als ervaren gidsen.

Campagnes

Met een growth marketing strategie op maat bedenken, creëeren, monitoren, meten en optimaliseren we je always-on campagnes, periodieke campagnes, retentie campagnes en branding campagnes.

Meer over Campagnes

Automation

Met een doelgerichte first-party data aanpak en gepersonaliseerde campagnes zorgen we voor optimale samenwerkingen tussen efficiënte teams, meetbare content en optimale klantreizen op al je online kanalen.

Meer over Automation

Performance

Met data-driven creativiteit en automation zorgen wij voor schaalbare impact en gepersonaliseerde boodschappen naar de juiste doelgroep. Met essentiële inzichten in de performance van je online marketingactiviteiten.sdfsd

Meer over performance

Brabant’s Finest

Hulp, antwoord of advies nodig? Je schakelt met onze crew met korte rechtstreekse lijnen. Dit zijn de namen.

Bram van den Bemt

HubSpot Consultant

Marlou van Erp

Performance Manager

Quincy van Gils

Performance Marketeer

Maud van Vliet

Online Marketeer

Robbert Timmermans

Manager New Business

Sander Buijs

CTO

Mathieu Hermans

Partnership Manager

Ferdi de Been

Co-founder & Managing Director

Over de samenwerking:

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Marketing Specialist

Plan direct je afspraak in

We leggen je graag uit hoe je gezien, gevonden, geliefd en groot wordt met het bureau waar je nergens aan vastzit, maar nooit meer weg wilt.

De ondersteuning van onze partners is goud waard.

Wij zijn onderdeel van de ZUID Agency Group. Een netwerk van creatieve bureaus die vanuit het Zuiden de wereld veroveren. Samen bedenken, maken en leveren we onderscheidende branding, content en marketing met meetbaar rendement.

Creative Agency
PR & Communication
Webdesign & development
Low-code development
Student Bureau for Gen-Z