Data management

Maximaliseer jouw groei met datamanagement

Ga voor feiten boven vermoedens met goed datamanagement.

Furtureproof met first party data

Data vertellen je veel. Bij Brandgang geloven wij in de kracht van first party data, omdat het verzamelen van data vaak gepaard gaat met privacy issues. Hoe je dit kan doen volgens de AVG: first party data. Jouw eigen klantgegevens zijn dé sleutel voor groei en bieden je kostbare informatie. Maak gebruik van first party data om diepgaande inzichten te verkrijgen in het gedrag, interacties en de voorkeuren van jouw klanten. De ideale ingrediënten voor een optimale marketingstrategie.

datamanagement brandgang

Ga voor betrouwbare inzichten

Start met Server Side Tagging (SST). Beheer de trackingcodes en tags op jouw website op de server waar jouw website wordt gehost in plaats van op browsers. Het tracken van data gaat sneller, is betrouwbaarder door een kleinere kans op dataverlies en fouten én je behoudt zelf de volledige controle over welke gegevens naar andere platforms worden gestuurd. Een driedubbele win-winsituatie dus.

#Unlockyourgrowth

Campagnes die de aandacht grijpen én behouden

Onze growth marketingstrategie richt zich op het ontwikkelen van doelgerichte én geautomatiseerde campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden. Door gebruik te maken van data-gedreven inzichten vergroten we niet alleen je merkbekendheid en conversies, maar zorgen we dat leads ook écht voor jouw bedrijf te kiezen.

data management 2

Verzamel data met CDP's

Customer Data Platforms (CDP's) dienen als centrale hubs om klantgegevens uit diverse bronnen te verzamelen en te integreren. CDP’s maken datagestuurde besluitvorming mogelijk, cruciaal in een competitieve markt. Deze platforms halen informatie uit touchpoints zoals websites, sociale media, CRM-systemen en e-commerce platforms, en bieden een compleet klantbeeld. Deze gegevens stellen bedrijven in staat hun marketing te personaliseren, klanttevredenheid te verhogen en inkomsten te verbeteren.

HubSpot CRM Marketing

HubSpot is de ideale tool voor bedrijven die essentiële marketing informatie willen verzamelen zonder het schenden van (toekomstige) privacyregelgevingen. Het integreert data vanuit diverse kanalen zoals e-mail, sociale media, website-interacties, offline sales en klantenservice, waardoor bedrijven een uitgebreid en gedetailleerd klantprofiel kunnen opbouwen. Zonder dat hier 3rd party cookies voor nodig zijn.

Met HubSpot behaal je meer groei en betere zakelijke prestaties door data van marketing, verkoop en klantenservice te personaliseren en optimaliseren. Daarnaast verbeter je commerciële processen over afdelingen heen door betere synergie, efficiëntere leadopvolging en rapportages die inzicht geven in opbrengst van je marketinginspanningen.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Rhenus Logistics
254
sollicitaties
3681
klikken
190000
bereik
HubSpot
Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Van Eerd
+20%
Sollicitaties
+125%
Websitebezoekers
85.000
Bereik
HubSpot
Services:
Automation
HubSpot
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Easyflex
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Wij zijn jouw groeipartner

Brandgang gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat we maximale inzichten halen uit jouw data. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met datamanagement.

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition