Reporting & Dashboards

Betrouwbaar inzicht in resultaat

Wij zorgen dat je écht inzicht hebt in de ROI van je campagnes.

Zet je cijfers op een rijtje

Wil jij weten wat jouw online campagnes opleveren en waar verbetermogelijkheden zijn? Een goede reporting van resultaten helpt hierbij. En met onze op maat gemaakte dashboards zie jij in één oogopslag alle resultaten visueel gepresenteerd, zodat je precies weet wat je online campagnes opleveren.

dashboards

Real-time insights

Met Looker Studio en HubSpot transformeren wij cijfers naar inzichten. Onze krachtige, visuele dashboards bieden niet alleen data. Ze vertellen een verhaal die jouw handvatten geeft om investeringen te verantwoorden. Met behulp van handige grafieken, cirkeldiagrammen en tabellen zet jij de stap naar groei!

#Unlockyourgrowth

Campagnes die de aandacht grijpen én behouden

Onze growth marketingstrategie richt zich op het ontwikkelen van doelgerichte én geautomatiseerde campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden. Door gebruik te maken van data-gedreven inzichten vergroten we niet alleen je merkbekendheid en conversies, maar zorgen we dat leads ook écht voor jouw bedrijf te kiezen.

Écht inzicht in ROI

Met behulp van HubSpot kun je de resultaten van al je diverse online campagnes ontdekken. Het platform biedt niet alleen een samenvatting van de algehele prestaties, maar het stelt je ook in staat om zeer specifieke cijfers te bekijken. Je krijgt inzicht in zaken als bereik, klikfrequentie, leads, deals en de waarde van deze deals.

Zelfs het specifieke zoekwoord of een bepaalde advertentie die uiteindelijk tot een deal hebben geleid, kunnen eenvoudig worden getraceerd. Dit verschaft je werkelijk diepgaand inzicht in al je marketinginspanningen, waardoor je precies kunt identificeren wat wel en wat niet werkt. Zo kun je vertrouwen op meer dan alleen kwantitatieve data; je ziet daadwerkelijk de resultaten van al je inspanningen, campagnes en unieke advertenties.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Rhenus Logistics
254
sollicitaties
3681
klikken
190000
bereik
HubSpot
Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Van Eerd
+20%
Sollicitaties
+125%
Websitebezoekers
85.000
Bereik
HubSpot
Services:
Automation
HubSpot
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Easyflex
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Wij zijn jouw groeipartner

Brandgang gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij als growth marketingbureau ook jouw bedrijf kunnen helpen met het realiseren van meer inzicht of converterende online campagnes.

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition