Social media advertising

Breng je merk tot leven met social media advertising

Bouw impactvolle social media campagnes die raken en zorgen voor leads die deals opleveren.

Jouw bedrijf in de spotlights

Ben jij klaar om je merk online in de spotlights te zetten en de harten van je doelgroep te veroveren? We helpen je om via advertenties op social media, mensen uit jouw ideale doelgroep te bereiken. Op een plek waar ze zich daadwerkelijk bevinden.

social media marketing

Doelgericht bereik

Vegetariërs bereik je niet door je boodschap in een slagerij te verkondigen, vijfsterren hotelgangers vind je waarschijnlijk niet op een outdoorbeurs. De juiste boodschap voor de juiste doelgroep op de juiste plek aanbieden, is essentieel voor je succes. Social media advertising stelt je in staat om precies dat te doen. Bereik jouw doelgroep op basis van hun demografische gegevens, interesses en surfgedrag. Via handige lookalike doelgroepen bereik je zelfs nieuwe potentiële klanten op basis van het digitale DNA van je huidige doelgroep. Met de juiste targeting-mix zorgen we ervoor dat jouw advertenties worden gezien door diegene voor wie ze bedoeld zijn.

#Unlockyourgrowth

Campagnes die de aandacht grijpen én behouden

Onze growth marketingstrategie richt zich op het ontwikkelen van doelgerichte én geautomatiseerde campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden. Door gebruik te maken van data-gedreven inzichten vergroten we niet alleen je merkbekendheid en conversies, maar zorgen we dat leads ook écht voor jouw bedrijf te kiezen.

social advertising brandgang

Connectie met jouw doelgroep

Via social media advertenties laat je je doelgroep niet alleen kennismaken met jouw merk, maar begin je ook gesprekken, creëer je betrokkenheid en stimuleer je engagement. Door betekenisvolle interacties te stimuleren, zal je merk een blijvende indruk achterlaten en word je top of mind.

Succes is meetbaar

Meten is weten. Cliché, maar o zo waar. En dat geldt zeker voor social media advertising. Met HubSpot hebben we een alles-in-één platform waarmee je zowel organische als betaalde social media posts en campagnes kunt plannen en analyseren. Door diepgaande analyses van statistieken kunnen we echt begrijpen wat effectief is, waardoor we voortdurend de prestaties van jouw social media campagnes kunnen verbeteren. Dit zorgt ervoor dat jouw merk blijft opvallen en indruk blijft maken.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om leads vanuit social media campagnes automatisch op te volgen, terwijl we ook inzicht krijgen in de opbrengst van je campagnes. Op die manier stuur je niet alleen op merkbekendheid of het genereren van leads, maar weet je ook daadwerkelijk of jouw campagnes leiden tot succesvolle deals.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Rhenus Logistics
254
sollicitaties
3681
klikken
190000
bereik
HubSpot
Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Van Eerd
+20%
Sollicitaties
+125%
Websitebezoekers
85.000
Bereik
HubSpot
Services:
Automation
HubSpot
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Easyflex
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Samen bouwen aan succes

Brandgang gelooft in de kracht van samenwerking. Jouw succes is ons succes en wij worden blij als we jouw merk zien groeien op social media. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe social media advertising jouw merk naar nieuwe hoogten kan brengen!

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition