Data migratie

Jouw data in veilige handen

In 1 week jouw huidige CRM gemigreerd naar HubSpot.

Data migratie naar HubSpot

HubSpot CRM biedt je de mogelijkheid om je inzicht in en interactie met klanten en leads te optimaliseren en automatiseren. Voor het zover is, moet jouw data wel veilig vanuit je huidige software naar HubSpot worden gemigreerd. Of je nu werkt met Salesforce, Pipedrive, Nutshell, Efficy, Microsoft Dynamics of een ander softwarepakket, Brandgang heeft de ervaring en deskundigheid om jouw data in één week te migreren naar HubSpot. Zo kan jij direct aan de slag met je nieuwe CRM.

data migraties

Jouw data, onze specialiteit

Ons team bestaat uit experts op het gebied van datamigratie, die de complexiteit van CRM-gegevens begrijpen. We verplaatsten in het verleden al voor vele opdrachtgevers data naar HubSpot. Of het nu gaat om contacten, bedrijfsgegevens, deals of notities, wij waarborgen de veilige en accurate overdracht van jouw data. 

#Unlockyourgrowth

HubSpot als sleutel tot groei

Met HubSpot benut je je CRM-data optimaal. In dit platform centraliseer je data vanuit meerdere kanalen. En vind je tools om deze data te analyseren en campagnes (automatisch) te optimaliseren. HubSpot biedt dus een alles-in-één oplossing om CRM-data ‘actionable’ te maken en zo doeltreffender leads te genereren, op te volgen en uiteindelijk deals te realiseren. Zo functioneert HubSpot als sleutel tot groei.

data migraties brandgang

Zo zorgen we voor een naadloze migratie

We starten de migratie door je CRM-data uitgebreid te analyseren. Samen met jou identificeren we wat hierbij de essentiële velden en gegevenselementen zijn. Vervolgens passen we de gegevens aan naar de structuur van HubSpot, zodat deze zeker goed worden overgezet. Door aangepaste eigenschappen en workflows aan te maken, stemmen we alles af op jouw unieke bedrijfsprocessen.

Meer weten?
Download de brochures

No items found.

Een migratie op maat

Onze uitgekiende datamigratieplanning minimaliseert verstoringen in jouw bedrijfsvoering. We zorgen ervoor dat het overgrote deel binnen één werkweek wordt gemigreerd. Ook monitoren we de consistentie en precisie van jouw gegevens tijdens de migratie.

Zo wordt de data-integriteit gewaarborgd. En zien we mogelijkheden om het CRM-systeem optimaler in te richten, dan doen we dat.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
HubSpot
Opdrachtgever:
Showbird
2
maanden up-and-running
All-in-one
Volledige HubSpot Suite
Custom
Maatwerk
HubSpot
Services:
HubSpot
Opdrachtgever:
Expandable
HubSpot
Services:
HubSpot
Opdrachtgever:
ALKU
450
Leads gegenereerd
+7000
Unieke page views in 1 maand
53,1%
Click Through Rate
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Brandgang als migratiepartner

Brandgang gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat we het maximale uit je nieuwe CRM-systeem halen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met het migreren van data naar HubSpot.

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition