Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een SEO-aanpak die bezoekers trekt én vasthoudt

Verbeter je online zichtbaarheid en trek gericht webverkeer aan door topposities in Google.

Waarom SEO?

In het digitale tijdperk van vandaag is zoekmachineoptimalisatie, oftewel search engine optimization (SEO), essentieel. Miljoenen websites strijden om de topposities in de resultaten van zoekmachines als Google. Door slimme optimalisaties van je website en individuele pagina’s, kun je je concurrenten slimmer af zijn en bovenaan vertoond worden in de zoekresultaten van relevante zoekopdrachten. Met een hoog scorende website trek je niet alleen meer bezoekers aan, maar bouw je ook geloofwaardigheid en vertrouwen op bij jouw publiek.

seo optimalisatie 1

SEO als belangrijk onderdeel in growth marketing

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) vormt een belangrijk element binnen elke growth marketingstrategie. Door het optimaliseren van de content en techniek van je website en door hoogwaardige backlinks te vergaren, kunnen met SEO meer relevante bezoekers worden aangetrokken en daarmee meer conversies worden gerealiseerd. SEO draagt bovendien bij aan duurzame groei. Zo staat het aanbieden van waardevolle content die voldoet aan de eisen van zoekmachines en de behoeften van gebruikers centraal. Dit resulteert in een verbeterde gebruikerservaring en een verhoogde conversieratio.

#Unlockyourgrowth

SEO voor continuïteit in leads

SEO dient als een voortdurende leadgenerator voor bedrijven door zich te concentreren op het organisch vergroten van de online zichtbaarheid, zonder dat er kosten zijn voor elke klik of weergave in Google. In tegenstelling tot betaalde advertenties is SEO een duurzame en kostenefficiënte benadering om voortdurend verkeer naar een website te leiden. Hierdoor wordt Google een betrouwbare motor voor langetermijn-leadgeneratie.

SEO analyse zoekmachine optimalisatie 2

Wij zetten SEO in gang

Wij geloven in daadkracht en pakken zaken bij de kern aan. Onze SEO-strategie is dan ook holistisch en omvat zowel (technische) websiteoptimalisaties als contentcreatie. Als we met de SEO voor jouw bedrijf aan de slag mogen, creëren we in samenwerking met onze partners een SEO-vriendelijke website met hoogwaardige, relevante content. In plaats van generieke content die sterk oogt als ‘geschreven voor Google’ zorgen we voor unieke, relevante content die is ontworpen om bezoekers te boeien en te converteren.

Hubspot platinum label

Cases

Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Rhenus Logistics
254
sollicitaties
3681
klikken
190000
bereik
HubSpot
Services:
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Van Eerd
+20%
Sollicitaties
+125%
Websitebezoekers
85.000
Bereik
HubSpot
Services:
Automation
HubSpot
Campagnes
Performance
Opdrachtgever:
Easyflex
HubSpot
Data migratie
Data migratie
HubSpot onboarding
HubSpot onboarding
HubSpot consultancy
HubSpot consultancy
HubSpot CRM
HubSpot CRM

Wij zijn jouw SEO partner

Brandgang gelooft in de kracht van samenwerking. Samen zorgen we ervoor dat we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we via een uitgekiende SEO-strategie jouw bedrijf kunnen helpen meer leads en deals te realiseren.

"Het implementeren van HubSpot verliep buiten­gewoon aangenaam en persoonlijk. Brandgang dacht actief met ons mee en heeft ons snel en efficiënt geholpen".
Bas de Ruijter
Bas de Ruijter
Marketing Specialist
“De goede dingen juist doen en de juiste dingen goed doen. Brandgang voegt waarde toe aan onze gehele marketingstrategie.”
Jolande Wijman
Jolande Wijman
Strategisch Marketeer
"De medewerkers van Brandgang waren zeer vriendelijk en behulpzaam, en hadden duidelijk veel kennis van zaken."
Jasper Oving
Jasper Oving
Marketing & Communicatie Coördinator
"Zeer behulpzaam en ze komen met goed advies. De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken in oplossingen als ze met uitdagingen worden geconfronteerd."
Gijs Dijkman
Gijs Dijkman
Sales & Marketing Manager
"Uitstekende HubSpot-implementatie. Hun toewijding, kennis en klantgerichtheid maken hen tot een waardevolle aanwinst voor elk project"
Damian Kropiewnicki
Damian Kropiewnicki
Online Marketeer
"Kennisniveau van HubSpot is uitstekend. Beschikbaarheid en toewijding is zeer goed."
Vincent van Beek
Vincent van Beek
e-Business Manager
"De samenwerking met Brandgang loopt vlot en ze zijn transparant over het resultaat van campagnes."
Carmelina di Rosa
Carmelina di Rosa
Communicatiemanager
"Met behulp van Brandgang hebben we verschillende senior functies binnen een paar weken ingevuld."
Esther Diepstraten
Esther Diepstraten
Manager Talent Acquisition